Spoštovani starši

Prvi junij se približuje in nekateri nas obveščate, da se s tem datumom vaš otrok po obdobju »zaprtih vrtcev« vrača v vrtec.

Najprej hvala vsem za sodelovanje ob odpiranju vrtca – tako tistim, ki ste poskrbeli za varstvo otrok doma kot tistim, ki z doslednim upoštevanjem navodil pripomorete k lažjemu delu v vrtcu. Kljub vsem varnostnim ukrepom, so dnevi po ponovnem odpiranju naši vrat minili lepo in brez večjih zapletov, kar je opogumilo tudi zaposlene v vrtcu.

Prosimo vas, da s kratkim sporočilom najavite prisotnost svojega otroka v vrtcu s 1.junijem v koliko vaš otrok ni obiskoval vrtca že zadnja 2 tedna maja (obvestilo pošljite svoji vzgojiteljici in na vrtec-cebelica.sentjernej@guest.arnes.si ali pokličite na 07 33 73 470). To storite do petka, 29.5. do 8.ure.

Ob ponovnem vstopu v vrtec po »corona epidemiji« morate vzgojiteljici vročiti podpisano IZJAVO.

Še vedno nimamo informacij glede načina delovanja vrtca v mesecu juniju, ki naj bi jih prejeli od pristojnih institucij (NIJZ, MIZŠ), zato pa se bomo s pomočjo vaših najav lažje pripravili na nov teden (nabava živil, organizacija dela).  Do konca tega tedna pričakujemo podrobna priporočila glede delovanja vrtcev kot tudi informacijo o tem ali boste starši, ki še ne boste pripeljali otroka v vrtec oproščeni plačila vrtca.

Vsi skupaj bomo torej spremljali javno objavljena sporočila Vlade RS in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki nam bodo v prihodnjih dneh gotovo podali več informacij.

Ravnateljica: Ana Srpčič